Stan

Hej finisar! :*
Sitter just nu med härlig musik i öronen och mys kläder.
Kom hem vid 7, så käkade jag och nu sitter jag här.
Gick till skolan som vanligt idag, hände inget speciellt direkt, efter skolan gick jag och Thea direkt till bussen så åkte vi in till stan. Gick direkt och köpte varsin ryggsäck! Köpte en chock orange/rosa/röd ingen aning vad det är för färg. Iaf sen mötte vi upp Daniella och Anges så gick vi och köpte present till Mimmi, men den får ni inte se. Iaf sen åkte jag och Thea till Haninge Centrum och shoppade lite andra små saker. Inget speciellt, sen hemmåt!

I morgon är det skola ofc, efter ska jag hem och sen på kvällen ska jag på tjejmiddag typ, ska bli super kul! :D Men mer om det då.

Puss!




Haha Daniella inne på Buttericks(stavning)


Thea steker utanför centrum!



Godnatt!

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag stänger av, ska sätta mig och kolla på bb sen sova!

Hiss & Diss

- Sommarlovet är fan här snart, så jävla härligt med värme, umgås med massa kompisar, åka till massa olika ställen, gud vad jag längtar!
- Alla färgglada kläder, alla dessa härliga färgglada kläder som kommit nu till sommaren är ju bara för underbara!
- Ryggsäck, har börjat älska ryggsäckar med starka coola färger! DÖÖÖR så snyggt!
- Tjejer som playar runt, så sjukt irriterande, går från en kille till en annan hela tiden, usch!
- Folk som skryter om sin Iphone, får damp på folk som skryter om sin Iphone, det är ingen big deal längre!
- Folk som leker, folk som leker och tror att dom är nåt är irriterande!

Svullet öga..

Hey baby's! :*
Sitter just nu nyduschad och dunkar musik.
Drog aldrig till skolan pågrund av att mitt öga har svullnat, såg helt sjuk ut så ville inte gå, men nu börjar det bli bättre så imorgon drar jag till skolan oavsätt.
Har iaf bara tagit det lungt och suttit vid datan typ.

Men i morgon efter skolan så åker jag och Thea in till stan, ska köpa min jävla väska(äntligeeeen!!!), sen kommer Daniella och Anges dit så ska vi köpa lite annat, som är hemligt än sålänge ;)


Men nu ska jag smörja in mig så hörs vi strax. Puss!


bjuder oldie..

..


Orättvist

Käkade fö ett tag sen och sitter just nu och fixar lite med bilder på datan.  Ska strax gå ner och duscha också så jag blir riktigt fräsh.
I morgon blir det iaf gå till skolan, se efter får vi se vad som händer, kanske drar och solar eller nåt. Får se.

På torsdag blir det iaf åka in till stan för att shoppa lite grejer som behövs, och presenter osv. Faktiskt riktigt många som fyller år nu :O Partyyyy!

Men nu ska jag gå ner och duscha så hörs vi. Puss!



Pluggar

Sitter just nu i köket och pluggar, käkade precis mellis också.

Drog till skolan as usual idag, hände inget speciellt direkt. Efter skolan satt jag kvar och gjorde matte prov, gick väl sådär. Men vi får se sen hur det blir. Ska iaf fortsätta plugga nu så pluggar jag senare.
Puss!


I like to be...

Tjooooooo! :D
Min uppdatering har sugit som vanligt men så svårt att hinna blogga nu när sommaren är här.
I dag drog jag iaf till skolan som vanligt hadfe vanliga lektioner, sen vid lunch vart det värsta matkriget i matsalen, sen vart det vanliga lektioner igen. Efter skolan gick jag hem och bytte om sen kom mamma hem så åkte vi till Länna och köpte lite shorts och en munkis tröja. Inget speciellt.
Så åkte vi hem och jag pluggade lite, så nu sitter jag här.



I helgen har jag ju inte bloggat alls, men ska berätta vad jag gjorde.

I lördags var jag med Elvis, vi åkte till Haninge Centrum och port73 och shoppade, sen på kvällen drog jag hem till Carro på grillfest, men härligt folk! Hade superkul! :D
Kom hem vid halv 1.

I går/söndags var jag med Felicia, Elvis och Emelie på grönan, hade super kul! Men fuck va trött jag var! Härligt var det iaf.


Därför kanske min uppdatering inte varit så bra, men jag ska ju försöka bättra mig men det tar lite tid, ska försöka börja blogga skit mycket när sommarlovet börjar, för nu dom sista veckorna är det massa plugg inför betygen så kommer inte riktigt ha tid med bloggen, men ska försöka slänga in ett inlägg då och då.



Matkrig

Halloj!
Sitter just nu med Thea i cafét, vi har lunch så vi har inget att göra. Har ju inte bloggat nånting men bloggar mer sen
Puss!

Trötta o slitna


.

Så varför jag inte bloggat sen i torsdags? :o
I torsdags var vi ju lediga, då skulle jag ju vart med Oscar men det blev inte så, så jag var med Elvis, Maja och Emelie istället, vi bakade cupcakes och bara hade allmänt kul. Sen sov Elvis hemma hos oss.
Fredagen vart shopping dag med Mami och Elvis! Super mysigt, fick med mig lite saker som ni får se sen.

Lördagen bestod av att  Elvis, jag, Maja och Emelie åkte  in till grönan och hade riktigt kul! Inga bilder därifrån tyvärr.

I söndags åkte jag och köpte skor med mamma, fick med mig ett par vita söta ballerina.

Sen på måndagen började ju skolan igen, och direkt efter åkte jag och Thea till Haninge Centrum och köpte hårfärg, sen åkte vi hem till mig, käkade pyttipanna och slingade sedan hennes hår. Vart riktigt bra faktiskt! Huvudsaken är att hon vart nöjd.

och sen igår vart det skola igen, efter drog jag och Thea hem till mig och käkade glass+jordgubbar ;) Sen gick vi ut och träffade Andreas, Oscar, Hugo och några till. Super härligt i sommar värmen! Sen drog vi ner till konsum och köpte en glass och bara satt och snackade på en bänk, super mysigt!  Sen åkte jag och Thea hem till henne, käkade pyttipanna(standard) och drog ut en stund och hade super kul!


Så nu kanske ni förstår varför jag inte bloggat! ;)

Idag var jag hemma från skolan dock, mådde inte alls bra, men mår riktigt bra nu. Vi 3 åkte iaf jag till frisören eftersom jag bokat tid, så jag har slingat håret och klippt mig ;) Ni får senare hur det blev :D

Bilder från dagarna..



On tha buss to Haninge Centrum!


Cykel resan hem till Thea ;)


ute i sommar vädret!



Godmorgon?

Hejsan svejsan!
Sitter just nu i sängen helt ofixad och väntar på att Oscar ska vakna, sega fan! Sen blir det fixa mig och dra vidare till honom så får vi se vad vi hittar på.
Igår kom jag hem runt 10, så gick jag in på rummet och kollade bb osv, sen deckade jag, orkade sätta mig vid datan därför vart det ingen mer update.

Idag blir det bara vara me Oscar sen har jag faktiskt ingen aning, kanske film mys me famlijen eller nåt? Aja det märker vi.

Men ska försöka uppdatera er mer sen, puss sålänge!



Dear friend

Är just nu hemma hos Elvis, vi sitter och snackar bara har precis käkat.

Idag gick jag till skolan men jag kom lite sent men det gör inget, iaf skoldagen var som vanligt, efter skolan åkte jag och Elvis hem till henne och käkade mellis och hade kul som vi brukar!

I morgon är vi lediga! :D då ska jag vara med Oscar, ska bli kul var ett tag sen! Vi får se va vi hittar på men Àa mer om det då.

Men nu ska jag vara social då hörs vi kanske sen! Puss!


Dålig jag är!

Tjenare!

Sitter just nu och chillar något galet! Skit trött har lust att tända eld på skolan just nu! ORKAR INTE GÅ DIT! Seriöst, baaaaaaajs. Aja vi släpper det.

Idag gick jag till helvetet som vanligt, hände inte ett skit förutom att jag hade 2 prov, gick bra på no provet men åt helvete på svenskan. Aja efter skolan stannade jag med Thea ett tag för hon skulle iväg med sin brorsa så väntade med henne. Sen drog jag hem, käkade, rensade även garderoben med mamma, kändes skönt att få ut massa kläder jag aldrig använder och kändes skönt att många kläder var förstora. Jag har krympt otroligt mycket på sista tiden! (Y)

Men nu ska jag läsa bloggar osv så hörs vi kanske sen. Puss!


pluggar cp spanska

Usch! Sitter och pluggar inför spanska provet som vi har imorgon, orkar inte! HATAR spanska seriöst.. Har iaf precis käkat och ska försöka bli klar med spanskan.
Vaknade ju upp hemma hos Elvis, vi har typ inte gjort nåt alls vi har bara degat riktigt rejält, så är sliten som fan. Sen vid 3 drog jag hem och började plugga och har suttit här sen dess.


Men nu ska jag fortsätta så bloggar jag mer sen, puss!
533406_382334138484012_200172600033501_1158898_616681671_n_large

Tumblr shit!


Nu! Äntligen!

Hejsan finisar! :*
Nu kan jag äntlignen blogga för nu har jag och Elvis hämtat hit min data. Perfect!
Igår åkte vi iaf in till stan och kollade på Project X - hemma festen, filmen var grym! Helt jävla sjuk! Måste ses av alla som inte sätt den!
Iaf vi kom hem runt 9 tror jag, då satte vi oss och käkade chips och kollade film och somnade skit fort. Vi var verkligen skit trötta.

Men idag har vi inte gjort ett skit, vi har typ degat i soffan hela dagen, gick hem till mig en snabbis också för att hämta min nya keps och lite donuts :D Sen typ har vi lyssnat på musik och dampat som vi brukar!

Men nu ska vi fixa lite med våran tumblr HÄÄÄÄÄR så puss!

Trött som fan!

Bloggar i morgon!

Ursäkta den hemska bilden


På tåget!

Sitter på tåget just nu med Elvis, vi är påväg in till stan så ska vi hämta ut biljetter och käka nåt, sen blir de bio vi ska se Project X - hemma festen, hoppas den är bra för den värkar helt sjuk! Awesome!

Ska försöka blogga så mycket som möjligt idag annars försöker jag när vi kommer hem vid 8 tiden.

Men nu ska jag vara social med henne så hörs vi sen, puss!


Sista inlägget

Detta blir sista inlägget för idag! För nu ska jag gå ner och fatiskt vara social med mina föräldrar, för det var riktigt länge sen jag var det. Känner mig lite elak faktiskt! :(
Blir skola imorgon, vanliga lektioner antar jag, sen efter skolan så drar jag och Elvis troligtvis in till stan och kollar på bio. Awesome! Sen åkter vi hem till henne och så slaggar jag där kommer bli riktigt kul! Var faktiskt ett tag sen vi slaggade hos varandra, ska ta med mig kameran också har jag bestämt!

Men gonatt älsklingar så hörs vi imorgon! PUss!



Mange Makers!

Mange makers did it again! ;)

DRICK DEN!


<3


Solat och käkat!

Hej finisar!
Kom hem för en halvtimme sen, var ju med Felicia.
Gick till skolan precis som vanligt och hann faktiskt i tid idag! (thumbup)
Hade vanliga lektioner osv, sen efter skolan åkte jag och Felicia till vh och solade solarium. Så känner mig lite brunare och fräshare nu. Sen åkte vi till Port73 och käkade på Nancy's, skit god sallad! Sen kollade vi i lite affärer och tog en fika. Skit mysigt! Sen åkte vi hem.

I morgon vet jag inte riktigt vad som händer men ska iaf vara med Elvis efter skolan, awesome!
Men nu ska jag strax hoppa in i duschen så hörs vi troligtvis sen!


gammal bild felicia tog

Twini drog nyss!

Godkväll eller nåt liknande! :D
Sitter i min ensamhet just nu och lyssnar på musik. Har inte bloggar förns nu pga att jag har varit uppdagen!
Gick ju till skolan som vanligt, sen vid 10 gick jag till tandis, gick bra faktiskt men räls here i come! :( iaf kom tillbaka till skolan kl 1, sen var det en lektion sen efter skolan så gick jag och Thea hem till mig. Fotade massor och hade riktigt kul! Så nu är hennes blogg ny och fräsh! Hon vart nöjd så det är ju bra!

Imorgon blir det troligtvis åka och sola med Felicia, härligt! Så vi får semer vad som händer.
Men nu ska jag kolla bilderna osv så hörs vi. Puss!
här är lite bilder från dagen!
finns mer men tänker inte visa alla nu! ;D

Fräsh!

Sitter just nu och kollar på GCB, ska strax gå ner och hämta dricka sen blir det bara chilla framför tvn hela kvällen. Är riktigt trött så blir inte så sent.
Idag gick jag iaf till skolan as usual, där hände det inget speciellt. Efter skolan gick jag och Elvis till konsum och köpte oreo glass, sjukt gott! Sen gick vi hem till henne, snackade, lyssnade på musik osv, sen åkte vi även lite longboard, gick väl sådär, men behövs lite övning bara. Sen kollade vi topmodel. Sen drog jag hem.

I morgon blir det skola, sen vid 10 ska jag till tandregleringen, så får vi se hur det blir med tandställning, sen blir det tillbaka till skolan kl 1 och efter det drar jag och Thea hem till mig och har en liten photoshoot som vi brukar, så får vi se sen vad som händer.
Men nu ska jag fortsätta kolla GCB så hörs vi i morgon! Puss!



...♥


Obey eller Diamond?

Obey kepsen från Junkyard
eller Diamond kepsen från Hollywood?

Vilken tycker ni? :D

Ont osv

Halloj älsklingar! :*
Sitter just nu hemma i sängen och tar det lungt, vart hemma idag för har sjukt ont i magen och mår illa. Lyssnar iaf på musik och kollar igenom bilderna från grönan i fredags, shit vill bara göra om det igen! Men ska dit snart igen!
I lördags åkte jag och Leona in på bio, vart ju The lucky one, riktigt bra! Sen åkte vi hem till henne och slaggade där, sen igår så åkte vi in till stan och tog en fika på Moda Café. Super mysigt, sen vid 3 åkte jag hem igen, så kom mamma och hämtade mig i vh så åkte vi till Ica och köpte chips sen skjutsade hon mig till Elvis. Så var jag med henne! Snackade, dampade, dansade, hade riktigt kul med andra ord! Sen åkte jag hem vid 9.

Idag blir det bara vara hemma och hoppas på att det blir bättre. För behöver gå till skolan imorn!
bilder från helgen!
Träffade ju Sarah Tjulander, ursäkta att vi ser ut som vi gör.. Vi var riktigt trötta och blöta efter regnet!
bjuder
vissa bilder är lånade från Hanna, ni kan se fler dääär! ---> http://haanus.blogg.se

Gårdagen @ grönan

Hej finisar!
Sitter just nu på tåget påväg in till stan, ska gå på bio med finaste Leona! :) vi tänkte se The lucky one så hoppas den är bra.

Men iaf igår var jag i skolan, sen direkt efter mötte jag och Elvis upp Leona så åkte vi in till grönan, stog och väntade i 3 och en halv timme på att få köpa guldkort till Leona. Sen gick vi in och ställde oss vid stora scenen och väntade på att det skulle börja. Sen började det och fan va kul det var! Alla hoppade och sjöng med det var helt galet. Fast jobbigt att alla puttades och så. Många hoppade på fötterna så mina skor är inte vita längre :( men det går att tvätta. Galet var det iaf! Sen vid 11 kom pappa och hämtade oss så sov Leona hos mig!
Vi träffade även Viktor Frisk och Sarah Tjulander! Skit snälla! Fast kunde dock inte ta bild med Viktor :(

Men här har ni bilder från kvällen.


Vad händer imorgon?

Ska bli galet kul! Ska in dit med Elvis och Leona! Taggar! Hoppas bara att det inte regnar men det tror jag inte ;)

Vilka av er ska dit? ;)



100 inlägg!

Hejsan svejsan! :*
Frida drog precis och sitter just nu och lyssnar på musik och smsar lite. Är riktigt trött efter dagen i skolan, sjukt lång dag + att det var kärleksdag.. INTE kul alls grovt äckligt!
Iaf efter skolan så gick jag och Frida hem till mig så käkade vi mellis sen fixade vi hennes naglar och snackade väldigt mycket.

Bloggar snart igen om morgondagen, Vad tror ni händer då? ;)

@ home

Hallo finisar!
Fan vad jag suger på att uppdatera under dagarna, vet inte varför men jag glömmer lixom bort att blogga när nån varken läser eller kommenterar man tappar värkligen lusten då. Lovade att jag skulle bättra mig men funderar på att sluta blogga, vad tycker ni?

Iaf, kom hem från Elvis för en liten stund sen, ska strax kolla lite tv och så, och även somna i tid så jag inte kommer så sent som jag gjorde i morse.
Idag drog iaf jag och Elvis till Haninge Centrum efter skolan, käkade på Taco bar, kollade i massa affärer och bara snackade. Hittade tyvärr inget men det är bra för behöver spara på mina pengar nu till på lördag. Sen åkte vi iaf hem efter ett tag och bara snackade, lyssnade på musik och skrattade som vi alltid gör!

Nej nu ska jag kolla tv, hörs i morgon! Puss!
Kommentera vad ni tycker om bloggandet, sluta eller fortsätta? Isf varför? vad ska jag bättra mig med?


ful bild thea tog på mig men bjuder på det..

Tjej kväll

Har precis duschat och ska snart slå på tvn och kolla på massa tjejprogram. Så blir det en tjejkväll med mamma. Så det här blir sista inlägget för idag.
I morgon blir det iaf skola som vanligt, tråkiga lektioner bara allmänt skit jobbigt. Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska försöka åka och sola också men vi får se hur det blir med det.

Men nu ska jag gå ner så hörs vi imorgon!

Home sweet home

Hej finisar!
Sitter just nu inne på rummet och håller på att ladda över bilder på datan. Ska strax gå ner och äta också. Kom iaf hem från Thea för en liten stund sen.
Igår var det ju valborg som ni vet, så jag var med Felicia, Thea och Charlie, vi typ kollade brasan och så hände det inget speciellt direkt, sen drog vi hem och kollade på American Pie och tjockade oss. Så vid 3 somnade vi tror jag.

Sen idag vart vi väckta av en ylande hund kvart i 7 på morgonen men som tur var somnade vi om. Sen vart det pyttipanna med ägg till fruskost. Sen satt vi mest och pratade osv. Sen drog Felicia hem så då satt jag och Thea och pratade, sen drog vi till Ica och köpte maräng tårta typ och tjockade oss med den och så var ute och fotade lite osv. Så har haft riktigt mysigt dom senaste dagarna.
Men nu ska jag gå ner och fixa käk så bloggar jag sen. Puss!



bjuder

RSS 2.0