@ skolans café

Sitter just nu i skolans café och väntar på Thea, när hon kommer ska vi åka in till stan och shoppa lite, as nice! Måste värkligen hitta ett par svarta jeans. Något jag värkligen behöver.

Sen bär vi varit så ska jag troligtvis slagga hos henne så uppdateringen kommer nog vara ganska dålig tyvärr men jag bloggar när jag har tid.
Puss!


Skola imorgon då..

Sitter med handuken i håret och duschade för en liten stund sen. Ska strax slå på tvn och vänta på Bb.
Innan jag duschade så var jag iväg med pappa och handlade lite, fick med mig en ny borste också det behövdes värkligen, min var så sliten.
I morgon blir det iaf skola, skönt att komma tillbaka, så mycket som hänt under tiden då jag inte varit där. Kommer känna mig helt efterbliven när jag får höra allt jag missat.

Men nu ska jag kolla tv och smsa lite så hörs vi i morgon. Puss!
Random bild på RIKTIGT snygga ringar, give me! :D


Shoppingen!

Allt ska inte vara i garderoben men whatever..
ett sött linne - Ginatricot
Britney Spears Fantasy parfym - Kicks
New York tavla - Port73, Inn & Finn
Detta kom mamma hem med till mig idag -
eyeliner
SOLO och halstabletter

Hemma idag också

Godmorgon bby's!
Sitter just nu inne på mitt rum med hörlurarna på och lyssnar på musik. Standard! Är hemma från skolan idag också så att jag värkligen är säker på att jag är frisk. Vill ju inte gå till skolan och bli sämre direkt.
I går var jag iaf hos tandläkaren(specialisten) fick veta att jag kommer få tandställning, troligtvis både uppe och nere...usch jag vill inte, men det är helt klart värt det. Sen efteråt åkte jag och mamma till centrum så klippte jag mig, inte så stor skillnad, bara lite kortare. Fick även med mig lite mini shopping, och en mysig dag med mami. Visar i nästa inlägg vad jag köpte.

I morgon ska jag iaf till skolan, skänt att det är fredag och ska bli kul att träffa min älskling och alla underbara sötnosar! ♥ Saknar alla så galet!
Men nu ska jag fixa lite så bloggar jag strax igen. puss!
sliten!

@ soffan

Ligger just nu i soffan och degar. Käkade nyss Kina mix med pappa, riktigt gott, men fy helvete vad ont det gör att svälja :'( halstabletterna funkar ju inget vidare heller. Men jaja.

Idag har jag iaf bara varit hemma, degar framför Tvn och datan. Inte så kul men man orkar ju inget annat.

I morgon blir det ingen skola heller, är inte riktigt frisk, men ska iaf till tandläkaren, ska ju som sagt träffa en specialist. Sen efteråt så ska jag till frisören så ska bli skit skönt att klippa mig. Vad tror ni det blir? ;)

Men nu ska jag äta glass för att kyla ner halsen, puss!

När jag o Felicia var ute.


Sjuk -.-

Godmorgon sötnosar! :*
Sitter just nu i soffan och kollar tv. Fast finns inget att kolla på :(
Är iaf hemma pch sjuk, jätte jobbigt, jag som ville till skolan och träffa alla underbarisar! Men nä då blir man sjuk, BAJS. Igår var jag iaf också hemma, skit tråkigt, hade ju egentligen utvecklingssamtal och studiedag då, en eftersom jag var sjuk så fick mamma gå själv och jag fick ligga hemma utan något att göra.
I morgon blir det nog ingen skola heller, men jag ska iaf till tandläkaren för ska få träffa en specialist. Vill inte, men måste. Så får se om det blir tandställning eller ej.
Men nu ska jag läsa bloggar, online shoppa och massa annat. Så puss sålänge!

Chillar med Elvis

Hej sötnosar! :*
Vet att jag har bloggat skit dåligt men har inte haft tid alls. Så detta har jag gjort under tiden!

I fredags - var i skolan som vanligt, efteråt drog jag, Thea och Felicia till max i länna, så käkade vi där. Sen drog drog jag och Thea hem till henne. Så satt vi vid datan en liten stund, sen satte vi oss i deras ute rum och käkade chips och drack cola, och snackade om allt mellan himmel och jord. Behövdes!

I går - var med Thea på morgonen, sen skjutsade dom hem mig så fixade jag mig sen drog jag in till stan med Felicia och Elvis. Skit mysigt, vi åkte hem vid 18, sen var jag och Felicia ute med Charlie och Oscar, sen lite senare kom Thea dit. Var roligt. Så drog vi in vid halv 21. Så satt vi och snackade ett tag sen drog Thea hem och Felicia slaggade här.

Idag - Felicia drog hem vid 15, så kom Elvis hit, så är med henne nu! Riktigt kul!

Men nu ska jag vara social med Elvis så hörs vi sen. Puss!


Hos Elvis

Hej bby's! :*

Förlåt för att jag bloggat så dåligt men jag har inte haft tid eller lust.

Så i går var jag med Felicia, vi pluggade och var ute typ hela kvällen. Sen vid 20 körde vi hem henne.

Idag var det skola, skit tråkigt! Usch! Efter gick jag, Felicia och Elvis till Konsum, köpte årets första glass och lite godis. Sen gick vi hem till Elvis och satt och snackade ett tag. Sen bestämde vi oss för att gå ut så vi var ute till typ 19. Då drog Felicia hem.

Så nu sitter jag och Elvis typ bara i sägen och snackar. Men ska vara lite extra social nu så puss!


Nu - ritar

Tjo laxxx! :D
Sitter just nu inne på rummet och lyssnar på musik och ritar. Problemet är bara att hörlurarna är sönder och jag vet inte vad jag ska rita :S

Iaf, körde hem Felicia för inte så länge sen, så har typ precis kommit hem.
Var ju i skolan idag, som alla andra antar jag, hände väl inget speciellt direkt, efteråt gick jag och Felicia till Konsum och köpte lite godis sen drog vi till mig och käkade pannkakor och godis. Super gott! Sen satte vi igång och plugga så nu är det klart!

I morgon blir det skola, sen efter drar jag och Thea hem till henne sen följer jag med henne och klipper sig vid 17 så jag kommer bara kunna mobil blogga, men vi får se om jag hinner.

Men nu ska jag rita nåt så hörs vi troligtvis imorn! Puss!


Inne i skolans gym på lunchen..


NU - BB

Ska strax sätta igång tv, så blir det kolla på Bb, sen slagga.
Har precis duschat, innan det käkade jag sen bad Thea mig komma ner till Tungelsta Hallen så drog dit, kul faktiskt! P96 spelade, men vi satt mest och snackade i ett omklädnings rum. Vid halv 9 tog det slut så då drog jag hem, sen duschen! Så nu bb!
Men vi hörs i morgon. Puss!

...

You know my name, not my
story. You've heard what I've
done, not what I've been
through.



Städat!

Hej gullisar! :*
Har precis städat klart rummet, ränsade ur garderoben lite också så det är skönt att ha det gjort. Sitter iaf just nu och lyssnar på musik och smsar lite med mina älsklingar! Dom har redan gjort min dag bättre.
Har inte gjort något speciellt alls idag, vaknade runt 11, då fixae jag frulle sen satte jag mig och ritade lite. Konstigt nog. Sen bad mamma mig städa så jag gjorde de. Inte kul, men skönt när det är klart.

Nu ska jag väl försöka hitta massa saker att blogga om, kanske göra om bloggen lite? ;) Vi får se. Puss sålänge!

@ the bed

Ligger just nu i sängen hemma hos Elvis, vi sitter typ och snackar och lyssnar på musik.

Igår uppdaterade jag inte för hade inte tid eller lust.
Var ju iaf i skolan först, där var det väldigt jobbigt, orkar inte ta upp det. Värsta dagen på länge faktiskt. Men ja efter skolan drog jag och Elvis hem till mig och packade sen drog vi till henne så slaggade jag där, vi var ute lite, drog till Konsum, hyrde film och sen tjocknade vi oss rejält!


Men idag ska vi bara ta det lungt, Felicia skulle komma hit också men vet inte riktigt när. Men nu måste jag vara social med Elvis! Puss!


I Tungelsta Hallen

Sitter just nu i Tungelsta Hallen och kollar på Theas innebandy träning. Kul faktiskt!

Men iaf, idag vare skola(ofc) så där hände det inget speciellt, åt godis och ja hade massa lektioner.
Efter skolan var jag med Thea så var med henne, vi drog till henne, fixade pyttipanna och satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Behövdes kan man säga! Sen vart det vänta på hennes farsa sen drog vi ner hit.

Men ska fortsätta kolla nu så bloggar kanske senare. Kram!


Hos Elvis

Halloj!
Sitter hemma hos Elvis just nu, sitter och pluggar lite spanska, har gjort klart so:n också så de är ju skönt.

Idag var det skolan såklart, hände fan inte ett skit, super tråkigt. Efteråt drog jag och Elvis direkt hem till henne sen pluggade vi. Så ja inget spec än så länge.

Igår var jag med Felicia, vi snackade och pluggade spanska, sen satt vi vid datan och lyssnade på musik. Så bara chill.

Men nu ska jag vara social med Elvis så hörs vi sen. PUSS!


Dålig på att blogga? JA

Hej bby's! :*
Förlåt för att jag har bloggat så dåligt men jag har faktiskt inte haft nåt att blogga om, och har inte suttit vid datan heller. Men nu ska jag försöka som vanligt igen!
I går gjorde jag iaf inget speciellt, var bara hemma och hade allmänt chill, ritade lite och lyssnade på musik. Kollade på melodifestivalen med mamma och pappa och mysigt!

Idag gjorde jag inget alls först, sen satt jag och snackade med Elvis så hon kom hit så jag var med henne, riktigt kul! Vi spelade lite sims, lyssnade på musik, dampade runt och skrattade som vi alltid gör!
I morgon blir det skola sen efter får vi helt enkelt se vad som händer!

Men ska kolla bloggar och lite sånt så Puss sålänge!

Helg snart fan!

Sitter just nu i sängen vid datan och snackar med Thea och Felicia. Kom hem för typ en timme sen, käkade och är nu proppmätt!

Var ju i skolan såklart, sen efter var jag med Thea, så drog hem till henne sen vid 16 drog vi till Tungelsta hallen så hade Thea träning så kollade på den.

Sen vid 18 drog vi hem så är hemma nu.

Men i morgon blir det iaf skola, efter drar jag hem sen Blire duscha och packa, sen drar jag till Thea efter middagen så blir det slagg där med Felicia. Så uppdateringen kommer vara dålig!

Men nu ska jag kolla bloggar puss!

Outfit från idag. (hos thea!)


Skolan snart

Godmorgon!
Sitter i köket och bara väntar på tills jag kan dra till skolan, men ska inte gå riktigt än. Har precis fixat klart mig så bara att vänta.

I dag så antar jag att vi har helt vanliga lektioner, sen får jag väl helt enkelt se hur dagen blir.

Men nu ska jag kolla fb och lite sånt så hörs vi sen när jag kommer hem.
Puss!


Greys Anatomy!

Har precis gjort mig ren och fräsh, tog en lång dusch, rakade benen, smörjde in mig med body butter, tvättade ansiktet noga och smörjde in med ansikts kräm! Underbart fräsh inför i morgon!
Ska iaf strax gå ner och kolla på Greys Anatomy med mamma, ska fixa lite te och bara mysa. Behövs efter lovet och dom här dagarna.
I morgon drar jag till skolan som vanligt, sen får vi se vart dagen leder. Har inte planerat nåt efter, får se om det bara blir vara hemma och ta det lungt.

Men ska gå ner nu, Puss!

Skola i morgon då.

Hej finaste läsare! :)
Kom precis hem från Felicia och Haninge Centrum.
Sov ju hos Felicia igår, vi gjorde inget speciellt, vi typ snackade och sånt. Somnade väl runt halv 2 skulle jag tro. Sen idag vaknade vi vid 9, eftersom vi har studiedag. Så vi fixade oss, sen drog vi till Haninge Centrum och köpte hårfärg och lite sånt, sen drog vi hem till Felicia och färgade hennes hår, vart super fint! Sen kom pappa och hämtade mig så åkte han och jag till Haninge Centrum och köpte ett par jeans. Så skönt med lite nytt!

Men ska strax käka så bloggar senare, annars hörs vi i morgon. Puss!

Natur godis!

Sitter just nu hos Felicia och lyssnar på musik, käkar natur godis och snackar bara helt allmänt.
Efter ute dagen med skolan, så drog vi till Haninge Centrum, fick med mig en tröja hem, visar er den i morgon. Sen åkte vi hem till mig, packade och drog tillbaka och hem till Felicia, sen fixade vi middag och nu sitter vi här. Slaggar ju här så kommer nog inte uppdatera er i morgon förns jag kommit hem, så det blir på kvällen.
Men nu ska jag vara social ville bara skriva att jag överlevt dagen!
Puss!
BJUDER

Aolar

Sitter just nu och solar med Felicia på nån jävla bänk. Skit skönt för det är skit varmt!

Vi har ju som sagt typ vinter idrottsdag.
Efter ska jag och Felicia dra till Haninge Centrum, sen drar vi och solar solarium, sen hem till mig och packa sen slagga hos Felicia.

Men nu ska jag vara lite social med henne så hörs vi. Puss!


Next - rudan

Godmorgon bby's! :)
Sitter just nu i köket och har precis käkat, om ett tag ska jag dra ner mot bussen för att möta Felicia, sen drar vi mot tåget där vi möter dom andra. Sen åker mot rudan där vi ska ha typ ute dag.

Men efteråt ska jag och Felicia till Haninge Centrum, så ska vi kolla lite sen åker vi och solar. Whoop skönt att bli lite brunare nu, BEHÖVS!

Men nu ska jag kolla bloggar osv så hörs vi sen. puss!


.


Vad skulle jag göra utan er?

Vad skulle jag göra utan er underbara tjejer, det är ni som ser när jag mår skit, får mig på bättre humör, får mig att skratta även när det är som sämst, ni som finns där när tårarna rinner som mest, ni finns alltid där för mig och stöttar mig. Älskar er så otroligt mycket finisar! ♥
♥ Thea ♥ Elvis ♥ Felicia ♥ Emelie ♥ Maja ♥
Och fler, men ni 5 har alltid funnits där!
(tyvärr ingen bild på Emelie o Maja)

My day

Tjo laxxxxx! :D
Sitter just nu alldeles propp mätt och lyssnar på musik.
I dag var det skola, efter drog jag, Thea och Felicia hem till Felicia så var vi där en liten stund, sen skulle hon dra till sin mamma så då drog jag och Thea hem till mig, drack vaniljlatte och pratade om allt möjligt. Sen vart det foto time, så Thea fick bli modell för en dag(igen), fixade hennes blogg osv också, så kolla den vettja!

I morgon blir det typ idrottsdag, jag och Felicia kör på promenad i rudan medans alla andra drar till Romme, men vi överlever, vi får ju sluta tidigare ;)
Men nu ska jag kolla bloggar osv.
Puss sålänge!
En bild från idag på vackra Thea! <--- BLOGG!! :D

14.30

Hallojsan! Godmorgon tänkte jag skriva sen kollade jag på klockan :$
Iaf, nu sitter jag och Elvis här och softar igen, massa musik, och så sjukt osocialt! låter bra va? ;D
Igår somnade vi v'l vid halv 2 skulle jag tro, shiet vi somnade ju på direkten! Men vi kollade på melodifestivalen, sen typ satt vi vid data i 700 år och bara var inne på facebook, kul huh?
Idag antar jag att det blir chilla som vanligt! Sen i kväll blir det fräsha upp sig och sen i morgon SKOLA :'( VILL INTE! USCHAAAA!
Men nu ska jag vara social!
Skumbanan!
random pic, random person!

Nötter!

Nu sitter jag här med Elvis och käkar nötter :D Hon slaggar här i natt så blir sajjkaat!
I dag har vi inte gjort ett skit om jag ska vara ärlig, bara lodat xD men skönt det me!
I morgon blir det nog samma, sen är det bara att tagga inför skolan på måndag -.-bläääääää!


Men nu ska jag vara social! :D 
puss o kraaaaaaaaaaam! :D



BJUDER

Christian Louboutin - Daffodile

Bara jag som måste ha ett par!?! Ja menar kolla!!
Det finns ju lixom i ALLA möjliga färger och mönster! D.Ö.R!!!!! :O

GODMORGON!

Godmorgon sötisar! :D
Sitter just nu i sängen men Elvis och lyssnar på musik, vi vaknade för inte så jätte länge sen.
Kvällen spårade värkligen igår, jag o Elvis + energidricka = saaaaaaajjjjjkkk!!
Har inte så skrattat så jävla mycket på länge! Shit va kul det va! synd bara att vi missade AVICII! :'( Men det kommer säkert fler konserter, vi ska ju blnd annat på LMFAO i Maj, så det blir galet!
Men idag ska vi nog bara sitta och loda hemma, galet trötta.

Men på eftermiddagen ska jag träffa Thea, så blir det girltalk och fixa hennes blogg! Såvi hörs lite senare.
Puss!




Vi är väldigt oseriösa så bjuder!

The City

Hej bby's!  :D
Sitter just nu hemma hos Elvis, lyssnar på musik och dricker energi dricka.
Vi åkte ju in till stan som sagt, vi kollade i affärer osv, men de blev mest kolla människor, för shiet va mycket ungdomar det var! (Killar*)  Vi såg även Ana Gina! :D Det var ju lite kul!  såg även lite andra bloggare. Men fick iaf inget med mig hem,tyvärr.

Avicii är ju idag fan va sur jag är at jag och Elvis inte köpte biljetter, fan vilken grej vi missar! FUCK :(


Iaf, i morgon har jag inte en blekaste aning vad vi gör, men det märker vi då. Puss!
BJUDER

Naglarna är fula!

Så här vart naglarna, inte nöjd alls men skit samma orkar inte.

Fixar naglarna!

Sitter just nu och fixar naglarna medans jag smsar med Elvis.
Visar er naglarna sen!
Men idag drog jag ju till tandläkaren, dom tog bilder på mina tänder som dom skulle skicka till en specialist som ska kolla om jag ska få tandställning osv. Sen följde jag med mamma och moster och handlade, så fick med mig lite små nödvändigheter.  Sen åkte jag och mamma till paus och köpte sallad.
Så jag kom hem vid halv 15, sen dess har jag bara suttit vid datan och tagit det lungt.
Men nu ska jag kolla bloggar och vänta på att naglarna ska torka så hörs vi senare.
Puss!



Snart tandis.

Godmorgon!
Nu ska jag strax åka iväg till tandis, sen blir det bara hem och chilla, orkar fan inte göra nåt.

Vaknade för typ en halv timma sen, har precis fixat klart mig så har inte hunnit göra så mycket ser ut som en zombie så ni som är i haninge passa er ;) haha.

Men nu ska jag läsa lite bloggar innan jg åker så hörs vi. puss!


RSS 2.0