Film nu!

Ska sätta igång en film nu och smsa lite. Får se vad det blir.
idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt, riktigt skönt men lite tråkigt efter ett tag.

I morgon blir det iaf gå upp och fixa sig, sen sk jag åka iväg med pappa och letar efter iphone skal för behöver värkligen det. Sen åker jag nog till Thea och slaggar där så det blir roligt! :D Sen får vi helt enkelt se vad som händer!
Men nä nu blir det film! Puss godnatt hörs imorgon!



Valborg!

Eller vad säger ni? ;) Antar att valborg kommer spåra ur för många. Själv ska jag vara med underbara Thea och Felicia, vi kommer nog bara ha det kul hemma. Vi drar troligtvis inte ut heller så det blir nog kul :D
Hur ska ni fira valborg? :)

Nån sorts rubrik

Hejsan svejsan!
Ligger just nu i sängen och degar, väntar på att mamma och pappa ska komma hem så ska vi käka lunch. Har bara legat hemma idag, har inte orkat fixa mig eller nåt. Eftersom jag ändå inte ska göra något speciellt så kan jag lika gärna vara ofixad.
Ikväll blir det mysig hemma kväll bara, skönt faktiskt eftersom jag är borta så mycket nu för tiden. Så jag passar på.

Ska strax göra lite pärlplattor tror jag så hörs vi sen. Puss!
bjuder..

..


Detta köpte jag!

här är iaf det jag köpte
köpte även par enkla vita tygskor :)

Updaten är ju toppen.....host

Men jag har faktiskt inte haft så mycket tid att blogga nu dom senaste dagarna, som ni vet så så var jag ju inne i stan igår med Felicia och Thea och sen sov jag hos Felicia. Så jag har inte kunnat blogga för vi satt inte vid datan så mycket och hade inte tid att blogga från telefonen. Men jag SKA bättra mig det har jag lovat er men ni får räkna med att det blir lite helger då och då, som jag inte kommer kunna blogga under.
Som helgen som är nu t.ex. det är ju trots allt Valborg så jag kommer inte vara hemma så mycket, men dock i morgon så kommer blogga då! :D Sen resten av dagarna ska jag göra så gott jag kan.
Idag slingade iaf jag Felicias hår, det blev lite skillnad iaf, sen fixade vi oss och vid 15 kom pappa och hämtade oss och körde oss hem till mig, sen skulle hon dra vidare till Charlie så jag blev själv så jag passade på att läsa lite bloggar osv. Sen kom pappa med sallad till mig, skit gott så jag är riktigt mätt just nu.

Men nu ska jag sätta igång musik och fota det jag köpte inne i stan igår så får ni strax se!

Somnar vilken sekund som helst

Hej gullisar! :)
Sitter just nu hemma hos Felicia och somnar typ snart är SKIT trött.

Idag var jag iaf i skolan, var inte kul alls hade en riktig skit dag där pga saker som är för privata, efter skolan åkte iaf jag och Thea in till stan och mötte upp Felicia så shoppade vi! Visar imorgon vad. Vi såg även en flash mobb! Skit roligt faktiskt, men jag ska iaf slagga här hos Felicia så hörs vi i morgon puss!


Home now

Nu är jag hemma från Felicia, ska strax springa ner och kolla på Grey's Anatomy och byta om till myskläder och bara ta det lungt.

Vi har inte gjort nåt speciellt idag, vi var ju på ungdomsmottagningen sen efter det gick vi till Haninge Centrum och tog en fixa på Espresso House, mysigt, sen åkte vi hem till henne och käkade middag sen satt vi och ritade lite faktiskt. Snackade lite girl talk också.

Men nu ska jag gå ner puss!


@ ungdomsmottagningen

Hej bästa läsare!
Uppdaterade tyvärr inte igår men det hände inget speciellt, var med Felicia efter skolan och vi satt bara och pluggade hela dagen eftersom vi hade svenska prov idag.

Nu sitter jag iaf på ungdomsmottagningen och väntar på att Felicia ska komma tillbaka, efter det ska vi nog ta en fika eller nåt.

I morgon blir det skola, efteråt vet jag inte riktigt vad som händer, blir nog plugga lite :/ men överlever. Nu ska jag fortsätta vänta på hörs vi sen.


Sista inlägget idag

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på BigBrother och smsa så hörs vi i morgon. Puss!
bjuder på en sliten bild

Inne & ute

Tjejkvällar - Behöver jag säga nåt annat, hur kul är det inte att bara kunna umgås med dom allra bästa tjejkompisarna man har och bara ha MASSA tjejsnack!
Hollister - Deras kläder är ju sjukt snygga och luktar helt underbart, stilrent och enkelt, vilket är riktigt bra + att dom har massa andra söta toppar och parfym osv.
Sommaren är påväg - Längtar så mycket tills man bara kan gå runt i shorts och linne, bli skit brun och ha sena utekvällar, träffa massa nya människor och bara njuta!
Folk som söker "likes" på facebook - Så sjukt irriterande när folk skriver i chatten "gilla min status", "gilla min profilbild" osv osv, skit störande.
Årstiderna kan inte bestämma sig - Stör mig riktigt mycket på att vädret ändras så sjukt mycket hela tiden, ibland snöar det, ibland är det skit fint, sen börjar det spö regna och blåsa som tusan! Kan vädret inte bara stanna fint!

.....


Monday bloody monday...

Hej älsklingar!
Sitter inne på rummet med Elvis just nu, har precis käkat och känner att jag snart kommer spricka.
Idag var vi iaf såklart i skolan, det var grymt tråkigt, usch orkar inte med skiten snart!
Efter gick vi hem till Elvis käkade och snackade ett tag, sen bestämde vi oss för att dra hem till mig så jag kunde fixa lite med bloggen. Så ni får se senare vad det blir.
I morgon blir det skola såklart, efteråt får vi se vad som händer, ska försöka uppdatera så mycket jag kan under dagen. Men nu ska jag vara lite social så puss sålönge!


BJUDER SÅ IN I H*LVETE!

Ta tag i bloggandet

Nu ska jag värkligen ta tag i bloggandet känner jag, även fast det är mycket nu innan sommarlovet osv så ska jag försöka så gott jag kan. Men då måste ni hjälpa mig lite, när ingen kommenterar och läsarna bara sjunker så tappar man genast lusten att blogga, så ni får börja kommentera och hjälpa mig.

Jag vill värkligen att bloggen ska gå uppåt och bli större men jag kan inte utan er hjälp, börja kommetera vad NI vill att jag ska blogga om, utan er vet jag inte, och om jag inte vet kan jag inte blogga.

Så börja kommetera vad ni vill att jag ska börja blogga om!



Varit usel på att blogga

Har varit riktigt usel på att blogga dom senaste dagarna men jag har inget haft tid faktiskt.
Men nu dom senaste dagarna har jag gjort det här -
Torsdag - Var med Elvis, hade skit kul!

Fredag - Var i skolan såklart, sen drog jag, Thea och Elvis till Haninge Centrum och köpte present till Emma, sen åkte vi hem, Thea följde med mig så fixade vi oss sen åkte vi till Emmas fest kl 19, så var vi där till kl 23, så kom pappa och hämtade mig och Thea, så slaggade hon hos mig. Skit kul!

Lördag - Vaknade vid 12 med Thea, fick skynda att fixa mig för skulle tydligen på bio kl 13 med Emelie, Maja, Elvis och Emma, så vi åkte in till söder och såg The Hunger Games, det var helt okej, sen åkte jag och Elvis hem till mig och fixade lite, sen åkte vi till Ica med Emelie, Maja och Felicia och köpte godis osv, sen åkte vi hem till Emelie och sov där. Hade kul, men sov inte bra alls, kunde inte somna förns jätte sent pga massa saker..

Söndag/idag - Vart med Elvis, Emelie och Felicia och vi har inte gjort nåt speciellt alls, bara degat rejält!


Men nu är jag iaf hemma och har käkat, ska strax gå och duscha så hörs vi kanske senare.



Godnatt!

Godnatt små sötnosar nu blir det slagga! Puss & kram uppdaterar i morgon! :* <3


Nu-


Ny header

Vad tycks? :)

Ont

Godmorgon!
Blev hemma idag för har så sjukt ont i magen, förlåt att jag bara har uppdaterat tråkiga inlägg men har inget att blogga om! Ni måste hjälpa mig med det!
Igår var det skola iaf, efter skolan var jag med Elvis och Felicia. Vi gjorde inget spec, snackade mest, men det var roligt!

Idag blir det bara vara hemma och hoppas på att det onda går över så jag kan gå till skolan imorgon, för jag orkar inte missa massor.
Men nu ska jag fan ta tag i bloggen så jag får tillbaka alla läsare! :D

Hemma hos Thea

Sitter just nu inne på Theas rum och dricker mjölk. Vi kom hit för inte så länge sen, innan så var vi hemma hos mig och käkade hemma gjord pyttipanna. Vart skit gott!

Snart ska vi gå ner till bussen för att dra på hennes träning!


Godnatt!

Ligger just nu i sängen och ska strax ta och sova, ska ligga och smsa lite med min älskling först!

Men godnatt sötnosar! Sov gott så bloggar jag mer imorgon. Puss!

Bjuder på en riktig trash bild


Mår fett illa.

Tjollahopp! :D
Sitter just nu med Elvis inne i hennes rum och lyssnar på musik osv, vi bakade cupcakes för inte så länge sen så vi har käkat lite.. och nu mår vi SJUKT illa.... Inge mer cupcakes på ett tag.
I går kollade vi på Abduction och käkade chips, filmen är grym! Sen somnade vi faktiskt, så vi somnade väl runt 1 skulle jag tro.
Vi vaknade runt 11 typ, då låg vi kvar i sängen skit länge och bara typ snackade osv, sen gick vi upp och bakade xD Så vi har inte ätit frukost eller lunch.

Men under resten av dagen ska vi nog bara ta det lungt, vi kommer nog inte orka göra så mycket.
Men nu ska vi fixa lite med Tumblr så hörs vi!
bjuder

Normala har jag aldrig sagt att vi är...

Nu sitter vi i Elvis rum och gör inget speciellt! FLUMMAR GALET BARA! :D
Liter senare blir det filmtime! AWESOME :D Men ja nu ska vi hämta godis har jag bestämt :D
Puss älskar er!
bjuder på lite...ja bilder

Hemma hos min ÄLSKLING!!!!!!!

Hej finisar! :*
Sitter just nu hemma hos Elvis som äntligen kommit hem från Turkiet! Saknat henne som JHFNSKVSIBRJ! Ska slagga här idag också, och jag lovar att vi ska uppdatera!
I går var jag ju på bio med Oliver, Joel, Thea, Emil, Felicia och Charlie, hade super kul! Filmen var skit rolig ni som inte sett den måste se den!! :D Efter filmen så gick vi till tåget, så kom hem vid halv 22 typ.

Men nu ska jag vara social så hörs sen!

Med lilla Thea

Sitter just nu med Thea i köket och väntar på att klockan ska bli 20 över så ska vi gå ner till bussen och möta dom andra. Sen blir de iväg på bio.

Kommer hem runt 21 skulle jag tro. Så ska försöka blogga lite nu under dagen. Måste försöka ta bilder också. :)

Men nu ska jag vara lite social med Thea så hörs vi sen! Puss!

Lilla pluttis <3


Hemma

Är hemma från Felicia nu, kom hem för kanske nån timma sen. Är värkligen skit trött efter att ha sovit borta flera dagar i sträck. Har iaf precis käkat och ska gå och duscha om en stund.
I dag var jag ju med Felicia och Charlie, vi snackade typ, satt vi datan osv, inget speciellt alls, bara ruttnat. Men det var kul!

I morgon så blir det bio med Thea, Oliver, Emil, Felicia och Charlie, blir kolla på American Pie - The reunion. Ska bli fett awesome! Taggar! Så kommer nog inte uppdatera jätte mycket men ska försöka.
Men nu ska jag fixa lite små saker så hörs vi. Puss!


bjuder....

Godmorgon!

Godmorgon finisar! Sovit gott? :)
Sitter iaf hemma hos Felicia nu tillsammans med henne och Charlie.

I går åkte jag ju hit, så typ satt vi vid datan en liten stund sen drog vi och köpte godis osv, sen hem igen så käkade vi och satt vid datan. Mysigt! Sov ju som sagt där.

Idag vet jag inte vad som händer, men vi ska nog bara ta det lugnt osv.

Men jag uppdaterar mer sen, puss!


Instagram

Följ mig så kanske jag följer er ;)

Fknrandom @ instagram


På bussen

Sitter just nu på bussen påväg till min lilla ängel!

Vid 13 kom mamma och hämtade mig hos Thea, så åkte hem och fixade lite sen gick jag till bussen igen.

Igår efter att jag kommit till Thea så hade vi bara chillkväll med hennes brorsa och hans kompisar, dom körde NHL och jag och Thea fixade med överraskningen ni kommer få se senare! Så vi hade riktigt roligt!
Vet inte riktigt när vi somnade men spelaroll.

Idag så sover jag iaf hos hjärtat mitt, ska bli kul! Men jag ska uppdatera jag lovar!

Men vi hörs senare, puss!

Random pic


Kom precis hem till Thea igen!

Sitter just nu med Thea i hennes vardagsrum igen, kom hit för inte så länge sen. För var hemma och tog en dusch och käkade med Mami♥
Ska iaf slagga här hos Thea igen, blir galet kul som vanligt!
Sen i morgon hade jag tänkt träffa min lilla ängel! ♥
Men nu ska jag faktiskt ta och vara social med Thea så hörs vi sen!


bjuder STORT

...


I Theas vardagsrum!

Godmorgon!
Sitter inne i Theas vardagsrum och lyssnar på massa skön musik och snackar massa girltalk! Fast vi sitter vid varsin dator så är vi social.
Vaknade vid halv 8 för Thea skulle iväg på ett snabbt läkar besök, så jag låg kvar i sängen själv hemma hos henne, lite smått scary men det gick skit bra! :D I dag ska vi väl bara ta det lungt som vi gjort dom senaste dagarna, blir kanske att jag slagga här igen.

I morgon blir det iaf att jag är med Felicia, trevligt trevligt!
Men nu ska vi fixa med lite överraskningar så hörs vi sen. Puss!
bjuder

@ the bed

Hej finisar! :*
Förlåt att jag inte uppdaterade igår men jag hade inge bra internet hos Thea.

Men nu sitter vi iaf inne i hennes rum och käkar godis, ska slagga här inatt igen, ska bli kul!

Igår var vi hos henne och kollade film och snackade osv, sen åkte vi till hennes farsa och lyssnade på musik och hade fullt ös! Dansade galet! Skit kul faktiskt!

Men såg nyss att jag blev Helgens awesome på Keelas blogg! SKIT glad :DDD

Men nu ska jag vara social med lilla Thea så ska jag försöka uppdatera senare puss!


On My way To Thea

Godmorgon! :*
Sitter i bilen påväg till Thea så ska vi käka glass, kolla film och snacka massa tjejsnack! Skit mys!
Eftersom det inte blev nåt igår så åker jag dit idag ist.
Men nu ska jag springa in på Ica
Puss


...♥


rubrik maybe?

Hörlurarna är på, full volym och musiken flödar. Sitter inne på mitt rum och har så fucking tråkigt! Sjukt att man har så tråkigt en fredag. Har kollat alla bloggar minst 20 ggr, alla människor är bortresta/uppdagna. FML.
I morgon blir det iaf kanske dra iväg till lilla sjuklingen Thea med glass, filmer och massa tjejsnack! Måste ta hand om henne ju! Stackarn med öroninflamation.

Men nu ska jag hämta dricka och välja en film tror jag, smsa med min finis och bara vara överlycklig över allt som hänt senaste tiden :$
Puss!

...


Förlåt igen.

Förlåt att jag har haft ganska dålig uppdatering igen, men jag har faktiskt inte haft tid att blogga senaste dagarna.
Så det här har jag alltså gjort  -
Tisdag - Var med Elvis i Haninge Centrum om jag inte minns fel. Köpte med mig ett paket lösnagalar, hade super kul!

Onsdag - Kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde om jag ska vara ärlig.


Torsdag - Var i skolan såklart, efter gick jag, Felicia och Charlie till konsum, köpte godis osv. Sen gick vi tillbaka till skolan för att möta Oscar, sen gick jag och Felicia till mig och packade och käkade. Sen kom Charlie och OScar till oss, så kom Charlies syrra och hämtade oss så åkte vi hem till dom. Sen snackade vi, lyssnade på musik, spelade, kollade film, myste, skrattade! Hade värkligen skit kul! Vi sov ju även där så var riktigt mys!

Fredag/idag - Åkte hem från Charlie, käkade, snackade med älskade Thea som jag saknar som fan! Sen har jag bara tagit det lungt, riktigt skönt.

Men nu ska jag faktiskt fixa lite så hörs vi.

puss


BJUDEER

Nu - sova (I think)

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och sova tror jag.

Duschade för en liten stund sen, känner mig riktigt fräsch nu! Skönt!

I morgon ska jag iaf till skolan(ofc) sen efter så ska jag vara med Carro, ska bli kul det var ju ett tag sen! Får se vad vi hittar på men det märker ni då!

Nu blir det sova! Puss!


Next - duschen

Ska alldeles strax gå ner och duscha, behöver bli lite fräsch inför morgondagen.

Idag var det ju skola, hände inget speciellt, alla vanliga lektioner. Efter skolan så åkte jag och Elvis till Haninge Centrum och köpte lite nödvändiga saker, köpte nagelsaker!
Sen drog vi hem till henne, så gick vi ut lite och så. Kul dag iaf!

Men nu ska jag duscha så bloggar jag efter.


Music @ the bed

Sitter i sängen just nu och lyssnar på musik, smsar lite och ska väl sätta ingång Tvn eller något.

Idag har jag inte gjort nåt speciellt alls, var i skolan som vanligt, efteråt drog jag hem och satte mig direkt och pluggade sen har jag inte hunnit göra så mycket annat.

I morgon ska jag till skolan sen efter ska jag vara med Elvis, vi får se då vad vi hittar på.

Men nu ska jag kolla tv så hörs vi i morgon! Puss.


Next - plugga so

Bloggar senare.


INSPIRATION


Pluggar So för fullt

Halloj Sötisar! :*
Sitter inne på rummet och gör So uppsatsen till på tisdag, usch den ska bli så jävla lång skit jobbigt! Om judendomen dessutom och det gör verkligen inte saken bättre.

I fredags vet ni ju att jag åkte in till stan med Thea efter skolan, så vi gick runt där lite, sen åkte vi till Haninge Centrum för vi hittade inget i stan. Sen åkte vi hem till mig och packade, sen fick vi skjuts hem till Thea, när vi kom dit käkade vi, skit gott! Sen typ snackade vi hela kvällen och skrattade och bara hade allmänt roligt. Så vaknade vi vid halv 10 nästa morgon, sen halv 12 drog vi till vh för Thea skulle träffa nån loppis och jag skulel träffa Felicia, Charlie och Oscar.

Så jag mötte Felicia i Haninge Centrum för att åka vidare till Max och käka, SEB drog vi till mig och väntade på Charlie och Oscar så var vi med dom en liten stund, sen drog dom hem och käkade och så, då hade jag och Felicia en tjejkväll medans dom var hos några kompisar. Vi kände nämligen inte för att följa med. Sen kom Charlie över en stund sen drog han och Felicia hem.

Sen idag har jag varit och köpt nya hörlurar (ÄNTLIGEN) mina hade ju gott sönder så var verkligen i stort behov av nya.
Men nu måste jag fortsätta plugga.
Puss sålänge!


RSS 2.0