Byter blogg!

Kommer inte längre blogga här! 
 
http://elinjanermarks.blogg.se
http://elinjanermarks.blogg.se
 
http://elinjanermarks.blogg.se
 
http://elinjanermarks.blogg.se

Tar en liten paus från bloggandet av privata anledingar.


Med finaste!

Hallå allihopa!
Sitter här just nu med Elvis och lyssnar på musik, snart ska gå ner och kolla om pappa har kommit hem med godis till oss. 
I går var jag iallafall i skolan, efter skolan gick jag och Elvis hem till henne och spelade ps3 hela kvällen typ, så sov jag där, så vi käkade mumsig tacos och kollade på filmen "Älska mig igen" fyfan va bra men hemsk den var! Sen snackade vi ett tag sen typ somnade vi.
Men i dag har vi inte gjort något speciellt, vi har bara tagit det lugnt, spelat, musik och en snabbis till konsum fram och tillbaka. Så inatt sover hon här, så blir nog inte så jätte mycket mer bloggning. 
bloggar mer i morgon om jag får tid, puss!

...


Tandställningen är på!

Hej finisar!
Sitter just nu och lyssnar på musik och ska strax käka. 
I dag drog jag till skolan som vanligt sen runt 12 drog jag hem sen åkte jag till tandläkare, så nu har jag tanställning, känns as konstigt, men det är verkligen inte så hemskt som jag trodde. Väntar bara på att få se alla andras reaktion.
I tisdags fyllde jag ju år, fick en resa till London/New York, kläder och parfym. Riktigt glad över alla presenter! Jag firades inte på något speciellt sätt, alla i skolan var hur gulliga som helst med massa grattis och skulle sjunga osv! 
I går var jag med Elvis och Maja, vi bakade lite, och pluggade massor. Gick super bra och vår "chokladbollspaj" vart väl helt okej.
Men nu ska jag snart gå ner och käka så hörs vi, puss!
 
Juste vad tycker ni om nya designen? Ska göra lite små ändringar dock.
 
bjuder

Kalas

Hej älsklingar!
Förlåt för det dåliga uppdateringen, men har inte orkat, har ändå inte gjort något speciellt. 
I dag firade vi mig och pappa, eftersom pappa fyller år i dag och jag fyller år på tisdag. Så släkten kom hit så fikade vi osv. Fick massa fina saker. Här är det jag fick.


Från mamma och pappa.
 

Svarta jeans från mamma och pappa.
 

Objektiv - mamma och pappa
 

Iphone skal - mamma och pappa
 

Laddare

Parfym - Kusinerna
 

Värmeskydd
 
 Fick även massa nagellack osv, sen fick jag 4500kr till moppekort och 1200 kr som jag får till vad som helst. Så får jag ju mer på tisdag så får se vad det blir.

Sjukling.

Hej älsklingar! c:
Har precis käkat och ska snart sätta mig och rita en liten stund.
Har inte bloggat pga att jag gott och blivit sjuk, hemskt, har fått värsta förskylningen och lite feber, febern börjar dock gå bort vilket är skönt. Så i går låg jag hemma hela dagen och ritade en hel del, eftersom jag ändå hade tid för det så passade jag på.
Men i dag har jag gjort typ samma sak, ritat lite, lyssnat på musik, tagit det lungt osv. Så hoppas på att bli frisk! 
Så i morgon blir det ingen skola vad jag vet, men dock så blir det plugg ändå.
 
Nu ska jag hämta papper och pennor så hörs vi, puss!


USEL BLOGGARE

Hej finisar!
Jag vet att jag inte har bloggat på ett bra tag, men jag har inte orkat alls, och jag har verkligen ingenting att blogga om, vilket suger! Skulle behöva er hjälp, så kommentera vad ni tycker jag ska blogga mer om!
Men har iallafall precis käkat och ska strax gå och duscha osv inför imorgon.
I helgen har jag varit med kompisar, så i fredags åkte jag, Rebecca och Thea in till Haninge Centrum och kollade lite och tog en fika, super härligt! Sen åkte vi hem, så sov Rebecca över hos mig, vi hade super roligt, fixade även naglar på henne.
Sen i går åkte jag hem till Emelie, där jag träffade Felicia, Elvis, Maja och Rebecca, så vi hade mega tjejkväll, käkade tacos och massor med godis, vi var verkligen med om många olika humör under kvällen, skratt, tårar osv. Men vi hade ändå super kul i slutändan!
I dag har vi bara tagit det lungt, kollat film osv. 
 
I morgon börjar skolan igen, vilket betyder plugg, plugg och plugg, gäller att ge gärnet nu i 9an. Men det betyder också att det bara är en vecka kvar tills jag fyller år, ska bli kul! 
Men nu ska jag fixa och trixa, sen duschen puss!
 
l
bjuder

Strax på middag

Hej finisar!
Sitter just nu och ritar lite grann, och ska strax platta håret lite snabbt, för sen ska jag iväg på middag med mamma och pappa. 
I går var en helt vanlig dag i skolan, hände inget speciellt. Efter skolan åkte jag, Felicia och Emelie in till stan och shoppade lite, men det var skit väder och alla var inne i stan så var sjukt mycket folk, konstigt nog eftersom det regnade så jävla mycket. Sen åkte vi iallafall hem så sov Felicia hos mig, vi gjorde inget speciellt, snackade massor och bara hade det allmänt chill.
I dag åkte vi in till Haninge Centrum och shoppade, fick med mig lite saker som jag kan visa sen. Så mamma kom och hämtade mig runt 4. Så jag har bara tagit det lugnt.
Men uppdaterar er kanske sen, annars imorgon. Puss!


RSS 2.0