My sweetie.

Hej gullisar! c:
Sitter just nu och lyssnar på musik och smsar lite. 
I går uppdaterade jag inte pga att jag var med mina kusiner på Skokloster och kollade på typ riddarspel osv, var härligt fatkiskt, dock var det 1 timmes resa men musik gjorde redan mycket bättre. 
Så vi kom hem runt halv 7 ungefär, var helt slut + bränd i ansiktet, men det är borta nu :D
I dag har jag iallafall inte gjort så mycket, mina kusiner kom hit en stund sen har jag fortsatt fixa lite i rummet, och nu målar pappa garderoben, så i morgon blir det äntligen helt klart! 
På tisdag blir det träffa min babe! Kommer bli awesome! Men berättar om det då :D
Nu ska jag fixa film osv så puss!

Pierca or not?


Lyckligare än någonsin!!!

Hej finisar! :D
Idag känner jag att jag mår så jävla bra! Känner mig skit glad och herregud jag vet inte hur jag ska förklara. Mår bara SKIT bra! Var ett tag sen jag var såhär glad. 
I dag kom iallafall Farfar och Susanne hit, så dom fikade här. När dom åkte hem så fixade jag lite i rummet, packade upp saker osv. Så nu är det snart klart, men har iallafall fått flytta in i rummet, nu är det bara garderoben kvar.
I morgon så blir det åka iväg någonstan med kusinerna, kommer inte ihåg vad det heter, men det blir säkert kul.
Men nu ska jag svara på lite sms så hörs vi kanske senare, puss!

...


Målat..osv

Hejsanhejsan! 
Sitter just nu och lyssnar på musik och smsar lite med Leona, ska snart gå ner och måla lite lister med pappa, så mitt rum blir klart. Så det är nog färdigt tills i morgon. 
I dag har jag bara legat i sängen och läst tidningar, lyssnat på musik osv, inte haft lust att gör något alls överhuvudtaget. Är trött och sliten och känner riktigt stor saknad efter många personer. Usch, inte min dag idag. 
I morgon ska jag iallafall flytta in alla möbler till det nya rummet, så kommer nog inte kunna uppdatera så jätte mycket men ska försöka, annars hörs vi nån annan gång.
Nu ska jag fixa med lite saker så hörs vi, puss!
från dalarna

Baparapa!

Hej älsklingar! :*
Förlåt att jag inte har haft tif för bloggen dom senaste dagarna men har varit med Elvis hela tiden sen hon kom hem från Spanien så har inte haft tid eller lust, och nu kanske uppdateringen blir lite dålig då och då. 
Elvis kom ju hem i torsdags så hon kom hit så fixade jag mig så drog vi hem till henne, snackade massor, och så slaggade jag där, i fredags sov hon hos mig, så vi skrattade och hade kul som alltid.
I lördags satt vi inne hela dagen och geekade framför datorn, vi orkade inget annat, sen sov vi hos henne, sen i söndags åkte vi in till grönan, och var där ett tag, men åkte hem runt 6 igen för det var sjukt mycket folk och vi var trötta och hungriga, sen igår var vi bara hemma och degade, super trötta och slitna. Så vi gjorde inget speciellt.
I dag har jag bara rensat i mitt rum, eftersom jag ska byta rum snart, kommer bli grymt! Längtar ihjäl mig! 
Men nu ska jag försöka rensa bilder på datorn så hörs vi kanske sen, puss!
bjuder på en gammal bild

Äntligen!!

Hej finisar! 
Förlåt att jag inte har uppdaterat något i dag men jag har inte haft tid eller ork. 
Jag vaknade i morse av att mamma kom in och väkte mig så sa hon åt mig att fixa mig så skulle vi åka och handla lite saker till mitt rum, så vi åkte och fixade lite sånt, sen åkte vi till Nacka Forum och shoppade, fick med mig två basic linnen och ett headset, och lite annat. 
Sen åkte vi hem och satt och ritade ett bra tag och bara lyssnade på musik och tog det lungt, hade värsta huvuvdvärken så orkade inte göra så mycket annat. Sen smsade Elvis mig och sa att hon var påväg hem! Så jag är super glad får äntligen träffa henne den jäveln har varit borta i 4 VECKOR från mig :( INTE okej! Så jag ska iallafall troligtvis träffa henne i morgon.
Men i morgon blir det också åka på bio med kusinerna troligtvis och se Ice age så det blir säkert skit bra!
Men nu ska jag kolla på Sex and The City, puss!

!♥


Skit väder

Godkväll! Eller något sånt :D
Sitter och lyssnar på musik just nu,  känner att jag börjar tröttna lite på mina låtar. Ska väl snart gå ner och umgås med mina föräldrar och hämta lite dricka och så vidare.
I dag har jag suttit inne hela dagen och ritat eftersom det har varit sånt jävla skit väder. Åskat och usch! Så har ritat massor, känner att det går bättre och bättre faktiskt. Ni kanske kan få se vad jag gjort någon gång :) 
Men jag skulle egentligen åkt in till stan med Rebecca och Sabina men mamma tyckte att det var en dum idé just för att det skulle regna och för att jag fortfarande inte är 100% frisk, är ju fortfarande super dålig i halsen. 
I går efter att jag vart på Ikea så var jag hemma en stund, käkade, sen smsade Rebecca och då var hon och Sabina i Tungelsta så jag var med dom en stund, hade super kul! :D Skönt att få komma ut och träffa kompisar när man inte gjort det på flera dagar! 
 
Men nu ska jag gå ner till mina päron så hörs vi, pussen!
 
tumblr bild

Frisk imorgon, har jag bestämt!

Hej älsklingar! :)
Jag vet att jag inte har bloggat alls sen i onsdags(?) men jag har legat sjuk ända sen dess, så jag har inte orkat, har bott i sängen kan man säga. Inte kul! Fick feber, som är borta nu! Men har fortfarande kvar världens halsont och jätte jobbig hosta, men annars är jag näst intill frisk :D
Snart kommer min älskling äntligen hem!! Längtar! Ska bli så kul! 
Idag passade jag på att följa med mina föräldrar till Ikea för att shoppa lite saker inför mitt nya rum, eftersom vi gör om typ hela huset här hemma, så det blir nytt och fräscht! Längtar tills det blir klart, vet ju redan hur det ska bli och det kommer bli grymt! Sålkart behövs det köpa lite fler saker men det ska vi göra en annan dag.
Nu ska jag iallafall fortsätta smsa med Leona osv, och fixa den jävla bloggen, den e skit ful just nu, blääääää, men bättre ska det bli! Puss på er!
 
bjuder på den hemska bild.. BJUDER  :D

Godmorgon eller något sånt

Hej finisar! :)
Förlåt att jag inte bloggat så mycket dom senaste dagarna men har inte orkat. Men i förrgår kollade vi film och så, inget speciellt, sen igår åkte jag ju hem, men fick feber och skit under natten, så jag ligger hemma nu och är sjuk. Usch var inte direkt det jag ville ha under sommarlovet, så hoppas på att bli bättre iallafall.
Nu ska jag iallafall sätta igång med att fixa klart bloggen, den ser fortfarande lite konstig ut, men det är bara tillfälligt så oroa er inte :)
 
bjuder på den..

Filmkväll

Hej älsklingar! :D
Jag och Leona har precis varit på konsum + jerusalem och hyrt filmer och köpt Ben & Jerrys, så vi har laddat upp inför en rejäl film kväll. Så kommer kanske inte uppdatera något mer ikväll, men vi får la se.
I dag har vi iallafall inte gjort något speciellt alls, vi vaknade runt 2 - halv 3, sen duschade vi och fixade oss ett bra tag, sen har vi suttit och lyssnat på musik och bara degat. Super skönt! Fortfarande rätt så slitna eftersom vi vänt på dygnet helt. Men så blir det under sommarlovet ;) 

Men nu ska vi snart börja kolla på filmerna så hörs vi, puss!
 

Äntligen

Nu sitter jag och Leona i sängen och lyssnar på musik och kollar på bilderna från igår, fy fan va sick det var! Iallafall, vi har precis käkat och Leona har äntligen vaknat, får se vad som händer senare, eftersom det spö regnar så kan vi ju inte direkt gå ut, så blir väl filmkväll eller något, men det är kul det med! Igår på parken så var det sjukt lite folk i början, sen kom 2 flak med ungdomar dit, awesome! Så då började öset! Tyvärr var Miss Li där ett tag, inte kul alls. Hon sög, men efteråt kom äntligen en Dj så att vi kunde köra galet! Vart verkligen skit kul i slutändan iallafall! Men nu ska jag be Leona byta låt så puss!


Sömntuta

Hej finisar! :) Sitter just nu i sängen och väntar på att lilla Leona ska vakna, riktig liten sömntuta. Men det var riktigt sent i går så det är inte så konstigt, vi somnade ju trotts allt runt 6 på morgonen så. I går åkte vi ju till parken här i Dalarna, shit vilket jävla ös det var! Helt sjukt! Var as roligt! Nåt man verkligen ska göra om! Det slutade runt 2 så vi kom hem där nån gång. Sen så satt vi typ bara och snackade, käkade lite nattmat osv. Riktigt soft! Men shit va slut man var i kroppen efter att ha dansat och hoppat och skrikit! Men helt klart värt det. Men nu ska jag faktiskt försöka väcka Leona snart så hörs vi, puss!


Fixar oss!

Hej baby's! :D
Vi håller just nu på att fixa oss till max, vi är strax klara sen blir det feeeest! Kommer bli awesome! Så vi åker runt 9. Sen blir det väl dygna efteråt! Great! 
 
I går gjorde vi inget speciellt, vi bara tog det lugnt, hade en riktig tjej kväll, men skratt och tårar. Riktigt skönt! 
Vi somnade runt 5, så vi är lite slitna, men det gör la inget! 
 
Nu ska jag iallafall fortsätta fixa mig, måste välja kläder också, hjälp! Aja brottom är det iallafall inte :D
 

Framme i Dalarna nu!

Hej älsklingar! 
Nu är jag äntligen framme i Dalarna hemma hos Leona.
 
Vi åkte hit runt kvart i 4, så vi har suttit på ett tåg i tre timmar, vi var inte så sociala mot varandra men det var kul ändå! Så vi kom hit för inte så länge sen, och sitter just nu och lyssnar på awesome musik och snackar lite. 
 
Får se vad som händer sen, men nu ska jag vara social med Leona så puss!
 

...


Duschen - next

Hej finaste läsare! :*
Har precis packat klart och ska strax hoppa in i duschen sen ska jag plocka ner det sista.  
 
I går åkte vi ju in till grönan, vi var där hela dagen och hade super roligt! Varmt som fan, men det gick ändå! :D Vi åkte hem till henne runt 8, så då käkade vi lite, dunkade musik och snackade om ALLT mellan himmel och jord. Fan va skönt att prata ut! Sen runt 1 mitt i natten käkade vi igen sen bäddade vi i sofforna och låg och snackade till halv 4. Super kul dag!
 
I morgon blir det åka till tandläkaren igen en snabbis, sen åka in till stan för att möta upp Leona och gå till tåget upp till Dalarna. Så jag följer alltså med henne och är där tills på måndag, men jag kommer ha med datorn så bloggning blir det! :D 
 
Nu ska jag packa ner lite nagellack osv så bloggar jag kanske sen annars hörs vi. Puss!
 
 
 
bjuder på en bild från förra året

Med Leona

Hej älsklingar! :)
Sitter just nu här med Leona och lyssnar på musik och pratar om lite grejer som troligtvis händer på fredag ;) 
Anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag har varit rätt så upptagen så det har inte blivit att jag bloggat.
 
I går kom iallafall Leona hit så gick vi till tåget och mötte upp Rebecca så åkte vi in till stan och kollade på bio. Vi kollade på filmen Lol, super bra tycker jag, rekommenderar!
Sen åkte vi hem till mig så slaggade Leona här, super kul! 
 

Sen i dag åkte vi in till stan igen och shoppade, hittade tyvärr inget :( Men vet vad jag ska köpa till nästa gång iallafall. 
Och i morgon blir det åka in till grönan och spendera hela dagen där.  
Men ska försöka hinna blogga innan vi åker!
 
Puss!
 
läääääängesen (känns det som) BJUDER

Sprängs

Hej på er! 
Har precis käkat och funderar på att fortsätta ändra lite i designen, känner även att jag måste städa rummet och duscha. Usch vad jobbigt, för det orkar jag verkligen inte. Men måste man så måste man.
 
Jag vet att jag uppdaterade väldigt dåligt i går, men jag var hos tandläkaren på morgonen och sen åkte jag och Rebecca till centrum och fikade lite och kollade i affärer. Sen åkte vi hem till henne och hämtade lite saker så åkte vi hit till mig, så sov hon här. Så vi var ute rätt mycket och kollade på några filmer, så orkade inte uppdatera. 
I dag har vi bara tagit det lugnt, vi var ute en stund, sen började det regna så vi gick in och kollade på Burlesque och tjockade oss. 
 
Men i morgon kommer Leona hit, äntligen! Saknar henne så! Vi ska iallafall fixa lite här hemma, sen på kvällen möter vi upp Rebecca så åker vi in till stan och kollar bio. Ska bli super kul och kommer bli en super bra start på en riktigt grym vecka! 
 
Men nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar och få lite inspiration till bloggen, puss.
 
 

RSS 2.0