Designen

Som ni ser så har jag ändrat en hel del på bloggen, är inte riktigt klar än så det kanske inte är så jätte snyggt, men det får duga så länge. Men nu ska jag iallafall gå ner till mamma och kolla på film med henne, så bloggar jag mer imorgon. Då blir det åka till tandläkaren och troligtvis träffa Rebecca. Så vi hörs då, Puss!
 
Fina Becca!

Ursäkta den usla bloggningen..

Hej baby's! :D
 
Har precis käkat och sitter just nu och snackar med Leona om veckan, fyfan vad awesome det kommer bli! 
 
I dag har jag inte gjort något speciellt, var iväg och handlade lite med mamma bara, annars har jag bara slappat framför film. 
 

I morgon blir det upp tidigt för att gå till tandläkaren, usch på en lördag liksom?! Jaja, bara gilla läget. 
Efter det blir det åka hem och äta en riktigt god frulle, se får vi se hur dagen blir, Troligtvis händer inte speciellt. 
 
Men nu ska jag fanimej fixa bloggen, hatar hur den ser ut, blääää! 
 
Puss!
 
bjuder

Paket från Junkyard!

 
Button-up Hoodie - Junkyard (Urban Classics)
 
T-shirt - Junkyard (Sweet Skateboards)
 
Totally in LOVE!

Uppdaterade inte så mycket

Hej sötnosar! :*
Dagen blev inte riktigt som den skulle i går, jag och Felicia slagga hos mig istället, riktigt mysigt! Vi åkte till Max och käkade sen åkte vi och hyrde film osv, sen så hade vi värsta tjejkvällen, super kul det behövdes värkligen!
 
Så i morse vaknade vi runt halv 9, så vi käkade frulle sen drog vi ut eftersom det var så fint väder, dock helt dött här i Tungelsta men så blir det. Iallafall så drog hon hem runt 12, så då gick jag upp på rummet och la mig i sängen sen somnade jag och vaknade runt 4 igen, så har sovit bort hela dagen, skit skönt! Hade ju ändå inget att göra. 
 
Men mamma kom hem med paket till mig när hon kom hem, så ni får se snart. 
 
Nu ska jag sätta igång och fixa lite på designen. Puss!
 
 

Lycklig!

Hej finisar! 
 
I dag känner jag att mitt liv verkligen är på topp! Sommaren kommer bli så jävla grym! Visst den har redan börjat, men jag har inte riktigt kommit in i att det är sommarlov. 
 
Sitter iallafall just nu och planerar lite med Leona, eftersom hon kommer ner till sthlm i helgen, så nästa vecka kommer bli så jävla grym! Blir grönan, bio, shoppa, vara ute och fota fyfan va härligt säger jag bara! TAGGAR! 
 

Iallafall, ska strax börja fixa mig inför att träffa Felicia, så ska vi träffa Charlie och Oscar lite senare. Så det blir awesome! Så slaggar vi ju hos Charlie så jag kommer inte kunna uppdatera.
 
Puss!
 

Paket

 
Dip Dye shorts - Ginatricot
 
T-shirt/top - ginatricot
 
örhängen - ginatricot
 
Skal - Fyndiq.se
 
Fick även en blå bumper till Iphonen oxå :)
 

Snart 8?!

Hej finisar! :)
 
Sitter just nu och läser lite bloggar och lyssnar på musik. Käkade för ett tag sen så är skit mätt. 
 
I dag vart det inte riktigt som planerat, jag skulle ju ha sovit hemma hos Charlie med Felicia och Oscar, men vi flyttade det till i morgon istället. Så Oscar kom hit iallfall vid halv 2 typ, så vi snackade, kollade tv osv. Sen drog han för han skulle va med Charlie, så jag har suttit och kollat på Sex and the City sen dess. Mamma kom även hem med paket till mig, så jag visar strax vad det var i. 
 

Men i morgon blir det iallafall sova där så får se hur det blir med uppdateringen. Men ska försöka hinna med några innan jag drar dit. 
 
Men nu ska jag visa er vad jag fick hem.
 


Inne & ute

- Dip Dye shorts, totally love it! As snyggt tycker jag, dock äger jag inga egna (men dom är påväg) HYPE
 
- Kepsar/snapback, äger ju en själv, och dom är bara så otroligt snygga! Älskar dom! Men det är bara snyggt på vissa personer. LOVE!
 
- Vans, otroligt häftiga skate skor! Finns så mycket olika färger och mönster, för tjejer och killar, totally awesome!
 
-Smiley piercing, älskar det! Så otroligt snygg! As collt, waah vill ha!
  
 
 
 
 
 
- Folk som inte kan sätta i löshåret, så otroligt fult när man ser clipsen, och det ser så otroligt onaturligt ut, kan du inte sätta i det rätt, ANVÄND DET INTE.
 
- För självgoda människor, visst det är bra att ha bra sälvförtroende men man behöver inte överdriva, trött på människor som blir så jävla ego och tror att dom är bäst och snyggast.
 
- Dermal Anchors på handen, tycker det är otroligt fult om jag ska vara ärlig, det är fint på andra ställen men inte handen.
 
 

När jag fyllt 18!

 
Tomorrowland är något jag lätt ska på när jag fyllt 18, hur kul är inte det liksom!? Dra dit med ett gäng komisar och bara ha så jävla kul! TAGGAD!
 
 

Tiden går fort

Hej älsklingar! :D 
 
Klockan är fan redan 3!? :O Sommarlovet springer iväg, inte bra! 
I dag blir det iallafall bara vara hemma, mår inte jätte bra så passar på att bara slappa så att det försvinner till i morgon. 
 
Än sålänge har jag bara suttit vid datan och käkat lite, vaknade runt 12 - halv 1 så jag har inte varit vaken så länge. 
 
I morgon ska jag iallafall vara med Felicia, Oscar och Charlie, awesome! Blir slagg i Charlies stuga, så jag kommer inte kunna blogga på kvällen eftersom jag inte kommer ha någon dator och fitt appen funkar ju inte. Så tyvärr.
 

Men nu ska jag uppdatera spellistan på spotify lite :D Puss!
 
bjuder

Borttaget..

 
 
 

Fix & trix

Hej mina små finisar! :D
 
Sitter just nu inne på rummet och lyssnar på massa musik, och smsar lite med världens finaste, ska strax börja göra om bloggen lite tror jag, är sjukt trött på headern. 
 
I går gjorde jag inget speciellt, hade en soft dag, så beställde lite grejer med mamma, I ♥ internetshopping! Iallafall, sen kollade vi på film och så, sen senare på kvällen kom Oscar hit en stund, så vi snackade lite och kollade film. 

I dag har jag bara tagit det lungt också, fixat lite med Elvis blogg -----> HÄÄR! 
och så har jag letat lite ny musik osv. Ska strax uppdatera Tumblr lite.
Puss!
 

Tips - Solbrännan

Tänkte tipsa er om ni vill behålla brännan hela sommaren. Hawaiian Tropic Oil, funkar värkligen super bra! Du slipper alla fula fläckar som man kan få av bus och spraytan. Spraya eller smörj in dig med oljan så kommer du vara brun hela sommaren! Hur härligt är inte det liksom!
 

Godmorgon!

Godmorgon älsklingar! :*
Sitter just nu och lyssnar lite på musik, är sjukt trött efter gårdagen. Vaknade iallafall för typ 2 timmar sen så har käkat frulle och kollat lite på tv under tiden. 
 
I går kom det ju hit lite gäster, så vi käkade och så, sen var jag och Emma ute lite osv. Hände inget speciellt direkt, men var riktigt trött efter att alla hade dragit, så jag somnade runt halv 1.
 
I dag ska jag inte göra något speciellt, vad jag vet iallafall. Får se om jag och mamma åker iväg någonstans eller om vi bara stannar hemma och tar det lungt. 
 
Men nu ska jag läsa lite bloggar osv, puss!
 
Tycker ni jag ska göra om min blogg lite, dvs design och header? :) 
kommentera vad ni tycker!
 

Midsommar

Hej finisar! :)
 
Idag är det ju midsommar som alla vet, så jag hoppas ni alla har det riktigt kul! Sommarens fest helg typ ;) 
Iaf jag sitter just nu inne på mitt rum med min kusin Emma, vi har precis käkat och är verkligen propp mätta.  
Och snart är det väl efterrätt också, usch hur ska jag orka det? :o 
 
I går var jag ju med Elvis hela dagen, hade super kul, som alltid! 
 
Men jag uppdaterar er mer sen, för nu ska jag vara social med Emma. Puss!
 

Midsommar i morgon

Hej älsklingar! :*
Hur är det med er? :) 

Jag mår iallafall jätte bra, lite trött bara. 
Kom hem från Elvis vid 6, så jag har precis käkat och sitter just nu och hjälper Leona med sin blogg som hon ska starta snart :) 
 
I går sov jag ju iallafall hemma hos Elvis igen, vi bara tog det lungt eftersom vi var riktigt trötta, vi/jag somnade runt halv 1 tror jag. Vi kollade iallafall film typ hela kvällen, kollade på New Years Eve ( haha kanske fel tid på året xd ) Men men bra är den iallafall. 
 
Som alla vet är det ju midsommar i morgon, så det kommer lite gäster hem till oss, så får vi se om Elvis kommer också, inte säkert än. Men iallafall, så jag kommer kanske inte kunna uppdatera så mycket eftersom blogg.se appen inte funkar (som vanligt -.- ) Men ska försöka slänga in några på datorn. 
 
Men nu ska jag fortsätta hjälpa Leona så puss!
 

Elvis slaggar här

Sitter just nu och snackar och lyssnar på musik med Elvis, vi ska nog kolla film snart, men får se.
Igår sov jag iaf hemma hos Elvis, vi hade super kul! Kommer knappt ihåg vad vi gjorde :P

Idag vaknade vi iaf vid 9, så gick vi upp och käkade och fixade oss lite, sen gjorde vi inget speciellt, så drog vi hit till mig, och fixade lite grejer, käkade och nu sitter vi bara här, så slaggar hon här inatt.

I morgon ska vi nog hitta på något med Felicia och Maja och kommer bli galet kul!
Men puss

Copycats!

Fyfan va trött jag börjar bli på att folk inte kan komma på nåt eget, tar dom inte min bakgrund så ska dom ha en exakt likadan header osv. Blir så trött!
Snacka om att inte ha någon egen fantasi överhuvudtaget!
Självklart kan man ta inspiration men man behöver inte ha EXAKT likadant!
Men det jag ville säga var -
Tack! :)

...♥


Rubrik ja..

Hej finisar!
Sitter just nu och lyssnar på musik med Elvis, ska strax äta är skit hungrig!
Igår kom ju Felicia hit, så då fixade vi med hennes blogg, lyssnade på musik osv, sen gick vi ut och träffade Oscar, Charlie och Kyckling, så vi var ute med dom en stund sen gick vi in och kollade på film, så sov hon här, hade super kul!

Idag gick vi upp och gjorde inget speciellt, fixade oss lite sen kom Elvis hit och Felicia var tvungen att åka hem, så vart bara jag och Elvis. Vi har inte gjort nåt speciellt direkt, bara chillat!

Men nu blir det käk! Puss
Fina Elvis, Thea och Felicia från skolavslutningen!

Förlåt mig

Hej älsklingar!
Förlåt för att jag inte har bloggar på en vecka men jag har verkligen inte haft lust. Har haft ganska fullt upp.

Lördags (förra veckan) - så var jag på grönan med Felicia, super härligt!

Söndag - var bara hemma och slappade

Måndag - var hemma och mådde dåligt

Tisdag - var hos tandregleringen och det gick bra, sen vart det dra till skolan och sen åka och sola och sen hjälpa till på öppet hus.

Onsdag - jag var ledig och var med Elvis, hon slaggade här och vi hade super kul som vanligt!

Torsdag/igår - det var skolavslutning och fixade mig tillsammans med Elvis, sen gick vi till skolan och avslutningen började, alla var super fina och det kändes så jävla skönt att äntligen få sommarlov! Sen gick jag och Elvis hem till mig och henne, sen åkte vi till Maja och var med henne och slaggade där super kul!

Idag - jag drog hem från Maja vid 1, var hemma ett tag sen åkte jag och handlade med familjen och har bara haft filmkväll me dom.

Men nu ska jag kolla på film så puss


On the train

Sitter just nu på tåget mot stan och ska träffa Felicia så ska vi åka till grönan. Super kul! Får se när jag kommer kunna blogga men så ofta som möjligt.

Igår sov ju iaf Elvis hos mig, hade super roligt, kollade film och skrattade osv som vi alltid brukar göra!

Vi vaknade vid 10 imorse, sen gick vi upp och fixade oss och jag gick till tåget, så hann tyvärr inte vara med henne så länge.

Men nu ska jag smsa lite så hörs vi sen puss!


...♥


Tjejkväll

Hej älsklingar!
Sitter just nu med Elvis och tjockar oss, lyssnar på musik och skrattar galet!
Idag åkte vi ju iaf till stan med elevensval igen, inge kul alls! Efter drog jag och Elvis till grönan, super kul! Hände massa saker men det har inte ni med att göra :D Iaf sen mötte vi Thea och Mimmi vid plattan och kollade på olympiskaspel tjohejsen, super kul, och massa snygga killar ;) Sen drog jag och Elvis hit.

I morgon blir det grönan igen tror jag, fast med Felicia, ska bli kul!

Men nu ska jag vara social med Elvis, puss!


bjuder på en halv gammal bild

Bilder från veckan

Vi bjuder på alla bilder!

Hemmaa

Nu har jag kommit hem och är helt slut, har gått hela dagen eftersom vi åkte till Långholmen idag med elevensval. Efter att vi slutat åkte jag, Thea och Mimmi till plattan för att kolla när några av Theas killkompisar gjorde volter och sånt, super trevliga killar! Sen åkte jag och Thea till hennes mamma jobb, så åkte vi och shoppade med henne, först Farsta sen port73. Super trevligt!
I morgon blir det stan igen, vet inte riktigt vad vi ska göra men vi får väl se, efter ska jag och Elvis kanske in till grönan, vet inte riktigt men tror det :)


Men nu ska jag lägga upp bilder från veckan (nästa inlägg)
puss!




Stan i morgon igen

Har tagit det lungt idag hela dagen, letade avslutnings kläder med mamma också, och hittade faktiskt en klänning, men den får ni inte se än.
I morgon blir det iaf stan igen med elevensval gruppen, vi ska åka till Långholmen, så får se när jag bloggar, men ska försöka slänga in ett inlägg då och då.

Men ska gå ner och hämta dricka sen kolla film så hörs vi imorgon puss!




!


Vilken tycker ni?

1
2
3
Vilken klänning tycker ni? :O Kommentera och säg vilken!

Ledig

Godmorgon sötnosar! :*
Sitter just nu hemma hos Elvis och väntar på att hon ska duscha klart, vi har precis käkat frukost och ska snart göra oss i ordning.
Var ju i stan igår med elevensval gruppen, vi var i kaknästornet osv, var inte så kul, det var inte min dag om man säger så. Men efter stannade iaf jag och Elvis inne i stan och kollade i affärer och så, men vi åkte hem ganska snart iaf, så vi drog hem till henne och satt vi datan, snackade osv, som vi alltid gör! Sen slaggade jag här igen, super kul, kollade film och dampade.

Vid 1 kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka hem, så ska jag bara slappa galet. Men bloggar mer sen.
Puss!



Snabbt morgon inlägg

Godmorgon Sötisar! :)
Sovit gått? :) det har jag!
Hanna J vann ju igår i bb, ville att Amandus eller Annica skulle vinna men aja skitsamma.

Idag har vi iaf elevensval i skolan, så jag har upplev stockholm, så ska in till stan, är inte direkt taggad men jaja, men ska springa iväg och platta håret och så nu! Puss!


..


Godmorgon älsklingar!

Godmrogon mina älsklingar! :*
Nu Ska jag berätta vad som hände igår, eftersom jag sa att jag inte kunde berätta.
Eftersom lilla Mimmi fyllde 15 år igår så fixade jag och ett gäng tjejkompisar en överrasknings fest åt henne, så vid halv 7 drog allihopa hem till Mimmi och sjöng med ballonger och paket i regnet, hon vart verkligen överraskad!
Sen tog vi in henne på hennes rum och fixade henne, klädde på henne roliga kläder, kanin öron, stort hår osv. Super söt! Sen skjutsade hennes syrra ner oss till Vaskos och Mimmi hade inte en aning om vart vi skulle eftersom hon hade ögonbindel.
Så vi käkade och hade trevligt sen åkte vi hem till Mimmi igen där hon fick sitt mega paket, och tårta, hade en super kul kväll med Mimmi, Daniella, Thea, Victoria, Veronika,
Sofie, Nellie, Alma och Julia! ♥


När vi fixade Mimmi :D


Söta Sofie och Thea!


Mimmi är näääästan klar

Skit söt och redo :D


på med ögonbindel


Vackra tårtorna Daniella gjorde ;)








Mimmis nya bästa vän!


Victoria anfaller kartongen!

























Där vart det tyvärr inge mer bilder!


Angående min väska!

Angående min väska så är den köpt på American Apparel i Stockholm, suoer awesome butik och det fanns sjukt mcyket olika färger!
Så här är den alltså med blixt så väldigt orange just på den bilden :D

Fräsht

Godmorgon mina älsklingar! :* :D
Hur mår ni? :)
Jag mår rätt så bra, är grymt trött och SKIT hungrig, men  orkar faktiskt inte gå ner och ställa mig och laga nåt.

Igår kväll var det ju tjejkväll hemma hos Jennifer, hade super kul! God mat, härliga vänner, hög musik, massa snack, spel, sång, dans, herregud det ka inte bli bättre!
Åkte iaf hem vid 12, helt slut, somnade på direkten.

Men idag blir det fixa mig till max! Sen får ni helt enkelt se vad som händer! För det kan jag inte skriva här ;)

Men puss sålänge!


Elvis smygfotade mig när jag fixade mig inför kvällen


Härliga tjejer!


Finisarna Therese och Moa!


Linnea älskar kvällen!

Kan tyvärr inte lägga upp fler bilder!



Mot Jennifer strax

Hej älsklingar! :*
Sitter just nu hemma hos Elvis, jag ska snart åka till Jennifer på tjejkväll typ, ska bli kul!

Drog till skolan som vanligt idag, inget speciellt, efter skolan gick jag och Elvis hem till mig och bestämde kläder och käkade mellis sen åkte vi hit, och nu lyssnar vi på musik och snackar och så.

Men bloggar kanske mer sen annars hörs vi imorgon puss!


RSS 2.0