shiteelin -

My babe!

Hej finisar! :D
Sitter just nu och lyssnar på musik med Leona, ska snart gå ner och hämta lite läsk och godis så får vi se om det blir film kväll eller ej. 
Leona kom iallafall hit i tisdags, vi åkte in till haninge centrum en snabbis och kollade lite, så köpte en luvtröja typ, sen åkte vi hem, så tog vi det lugnt och bara pratade och hade super kul! Så slaggade hon här. I onsdags åkte vi till henne sen mot grönan, var där en stund sen gick vi runt och kollade i massa affärer i gallerian osv, hittade inget tyvärr men det var kul ändå, så åkte vi hem till henne och bara chillade med massa musik osv. I går fixade vi oss massor på dagen, sen runt 6 tiden åkte vi in till stan och kollade på bio, vart att se Cockpit, as rolig! :D Sen åkte vi hem till henne chillade, sen beställde vi natt pizza, och käkade den. Sen vart det chilla galet igen. 
I dag har vi bara tagit det lugnt, vi skulle egentligen åkt in till stan och shoppat men vi orkade inte, men Leona slaggar iallafall här inatt igen, så i morgon blir det åka in till centrum och kolla lite, behöver lite nödvändigheter. 
 
Men nu ska jag vara social med Leona, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0